Werkwijze skin

Skin Journey

Werkwijze skin

1/ HUIDANALYSE - SKIN ID

Een goede aanpak start met weten wat je huid écht nodig heeft. Daarom is het belangrijk dat we eerst een huidanalyse doen en creëren we jouw SKIN ID. Zo weten we meteen wat de conditie van jouw huid is, hoe je deze op dit moment verzorgt en wat je er voor over hebt om deze te verbeteren. Op dat moment maken we samen een plan van aanpak op en bespreken we welke producten je ook thuis moet gaan gebruiken om dit resultaat te versterken/onderhouden.

2/ KUURBEHANDELING(EN)

Vaak wordt er voorgesteld om te starten met een kuur of een specifiek huidverbeterend traject. Dit hangt volledig af van de conditie van de huid en de opgemaakte doelstellingen.

3/ ONDERHOUDSBEHANDELINGEN

Om het resultaat na een kuurbehandeling vast te houden kom je best elke 4 tot 8 weken langs voor een onderhoudsbehandeling. Welke dit precies is wordt in samenspraak vastgelegd met de Skin Coach. Vaak is dit één van de verzorgingen van Care Personal Beauty

4/ NIEUWE HUIDANALYSE - SKIN ID

Het is heel leuk om na een 6 tal maanden een nieuwe huidanalyse uit te voeren om zo de verbeterde parameters van de huid vast te leggen. Zo kunnen we ook de vinger aan de pols houden over welke behandelingen en producten nu het meest geschikt zijn voor jouw huid nu je een 'nieuwe' huid hebt en dit graag zo wil houden!

Start jouw Skin Journey
Bekijk het aanbod