Beauty

Beauty

Of je nu op het punt staat om de stad in te gaan, op weg bent naar een belangrijke gelegenheid of gewoon wilt stralen terwijl je voorbij wandelt, bij ons schoonheidssalon vind je allerlei behandelingen om ervoor te zorgen dat je er op je allerbest uitziet. 

Neem hieronder een kijkje naar wat we te bieden hebben. 

Maak je afspraak
Beauty

Beauty

Beauty treatments

Wimperlifting Pakket

Upgrade je wimpergame met ons 'Wimperlifting Abonnement'! Geniet van prachtig gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara of wimperkrultangen. Profiteer nu van ons voordelige pakket voor wimperlifting, waarbij je meerdere sessies kunt boeken tegen een aantrekkelijke prijs. Laat je ogen stralen met langdurige resultaten en bespaar tegelijkertijd met ons speciale aanbod.

Bekijk het Wimperlifting pakket   Boek een Luxe Wimperlifting
Wimperlifting Pakket
Suikerontharing pakketten

Suikerontharing pakketten

Ontdek de perfecte manier om ongewenste haargroei vaarwel te zetten met onze suikerontharingspakketten. Geniet van een professionele behandeling in het comfort van je eigen huis. Onze unieke formule verwijdert effectief ongewenst haar, terwijl het zacht is voor je huid. Ervaar de voordelen van suikerontharing en geniet van langdurige resultaten. Voel je zelfverzekerd en klaar om te stralen met gladde, prachtige benen. Bestel nu en ervaar de luxe van suikerontharing!

Bekijk de Suikerontharing pakketten   Boek nu