Huidproblemen

De huid is een indrukwekkend orgaan. Ze beschermt je tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buiten zoals schadelijke stoffen, bacteriën en virussen. Wanneer de balans in de huid verstoord raakt kan dit leiden tot vervelende huidaandoeningen en huidproblemen. 

Hieronder vind je een overzicht terug van de huidaandoeningen die wij kunnen behandelen.

Oogcontouren

Oogcontouren

De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan de huid op het gelaat. Daarom verdient deze extra aandacht. Het is super belangrijk om goed voor je ogen te zorgen. Ze verdienen zeker en vast wat extra aandacht tijdens je verzorgingsritueel. De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan de huid op het gelaat. Ook zijn de eerste tekenen van huidveroudering bijna altijd zichtbaar rond de ogen. Hierdoor hebben ze dus wat extra verzorging nodig.

Oogverzorging bestaat meestal uit crèmes, serums of pads. Deze zijn speciaal gemaakt voor de huid rondom je ogen. Door de huid daar consequent te verzorgen, zal je de zichtbaarheid van rimpels en kraaienpootjes kunnen beperken.

Maak je afspraak   Bekijk het aanbod

Acné

Acné is één van de meest bekende huidklachten. Het is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren. Om de huid soepel te houden, produceren ze talg (huidsmeer). De talgklieren monden uit in haarzakjes. Als de openingen van de haarzakjes verstopt raken, ontstaat acne. 

Onze Acné behandelingen zijn erop gericht de (gezichts)huid te reinigen en te vernieuwen en deze ongemakken te verhelpen of tot een minimum te beperken. Omdat elke huid uniek is wordt steeds een behandelplan op maat voorgesteld.

Dit bestaat uit advies over producten voor thuisgebruik alsook een specifiek traject in het salon: 1x carboxy, 1x PD 13 en 6x microneedling.

Maak je afspraak   Bekijk het aanbod
Acné
Huidveroudering

Huidveroudering

Huidveroudering (anti-aging) begint eigenlijk al vanaf de geboorte. Huidveroudering kun je niet voorkomen, de huid groeit nou eenmaal met ons mee. Erfelijkheid, levensstijl en omgevingsfactoren bepalen hoe vroeg jouw huid al tekenen van huidveroudering vertoont. En bepaalde ingrediënten kunnen het huidverouderingsproces vertragen, waardoor er een anti-aging effect wordt gecreëerd.

Vanaf de leeftijd van 25 jaar neemt de celactiviteit in de huid af. De Anti-aging behandelingen zijn leeftijdsonafhankelijk en het maakt niet uit of je man of vrouw bent. De kern van anti-aging is het vertragen van het visuele fysieke verouderingsproces. Daar kan je zelf aan werken met beweging, gezonde voeding en een goede professionele verzorging van uw uiterlijk. Als Skin Coach helpt ik je daarbij met professionele producten en behandelingen die een langdurig anti-aging effect hebben.

We starten onder andere met het Skin Lift Traject: 6x Carboxy + V-lift + Radiofrequentie + Thread Fill Ampul + LED

Maak je afspraak   Bekijk het aanbod

Pigmentatie

Hyperpigmentatie is het symptoom van een aantal huidaandoeningen. Op bepaalde plekken van je lichaam hoopt een teveel aan natuurlijk pigment zich op. Dat kan lastig en storend zijn en bij A.V. Beauty & Brow Bar helpen we je met een aantal gespecialiseerde behandelingen en producten om de pigmentvlekken te verminderen, dan wel te verwijderen.

​Pigmentatie pakken we aan met een specifiek traject: 6x Lazer peel en 6x microneedling

​Weet wel dat als u zich niet elke dag wil beschermen met een SPF dat het weinig zin heeft om met een behandeling te starten. 

Maak je afspraak   Bekijk het aanbod
Pigmentatie
Gevoelige huid / Couperose / Rosacea

Gevoelige huid / Couperose / Rosacea

Roodheid in het gezicht kan erg gênant zijn. Hoewel er veel make-uptechnieken zijn om ze te camoufleren, kan het toevoegen van product op je gezicht je huid nog meer irriteren en dan bent u terug bij af. Om van roodheid af te komen moet je eerst begrijpen hoe het ontstaat en het vervolgens voorkomen en behandelen.

Roodheid in het gezicht is het resultaat van vasodilatatie. Bloedvaten verwijden zich wanneer we sporten om warmte af te voeren, maar ook wanneer de huid ontstoken of geïrriteerd is. In dit geval verwijden de bloedvaten zich om meer voedingsstoffen en ontstekingsremmende elementen te leveren die ontsteking en irritatie helpen bestrijden. Deze irritatie kan worden veroorzaakt door fysische factoren zoals zon en wind, of chemische factoren zoals ongeschikte cosmetica.

Maak je afspraak   Bekijk het aanbod

Algemene huidverbetering

Heb je last van een doffe en vermoeide huid? Vind je grove poriën, rimpels of plooien vervelend? En laten we de couperose en pigmentvlekken niet vergeten. Geen paniek! Met onze fantastische huidverbeterende behandelingen zorgen we ervoor dat jouw huid niet alleen mooier wordt, maar ook stralender en jonger.

Bij huidverbetering gaan we verder dan alleen de bovenste laag van je huid. We duiken diep in de opperhuid om nieuwe cellen aan te moedigen. Dit doen we met behulp van verschillende apparatuur, intensieve massages en peelings om de huid dunner te maken. Hierdoor kunnen de werkzame stoffen in crèmes beter worden opgenomen. Bye bye talg, hallo minder comedonen en gerstekorrels! Na onze behandelingen ziet jouw huid er stralend, fris uit en heeft het een geweldige stofwisseling.

Maak je afspraak   Bekijk het aanbod
Algemene huidverbetering

Laat je persoonlijk adviseren

Kom langs voor een Intake Skin ID en laat je adviseren over de mogelijke behandelingen.
Vul onderstaand formulier in met jouw vraag of opmerking.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact op.

E-mail is niet correct.