Wat kunnen we voor je doen?

Team

Wat kunnen we voor je doen?

  • Huidverbeterende gelaatsbehandelingen: We helpen je huid er op zijn best uit te zien, zodat je elke dag straalt.
  • Body contouring: Met onze geavanceerde technieken kunnen we je helpen om je lichaamsvormen te accentueren en te verbeteren.
  • Brow styling: Je wenkbrauwen vormen een belangrijk deel van je uitstraling. We helpen je om ze perfect te stylen.
  • Wimperlifting: Wil je die prachtige, lange wimpers? We kunnen je wimpers een prachtige lift geven die je ogen laat stralen.
  • Gelpolish: Voor die perfecte, langdurige en glanzende nagels.
  • Laserontharing: Zeg vaarwel tegen ongewenst haar. Met onze laserontharingstechniek kunnen we je helpen om een gladde en haarvrije huid te krijgen.

 

Waarom voor ons kiezen?
We hebben jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie. Ons team volgt regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends. We gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten krijgt. We zijn toegewijd aan jouw schoonheid en doen er alles aan om jou elke dag te laten stralen!

Aaricia

Hi! Ik ben Aaricia Versluys.

Hey! Ik ben Aaricia Versluys, geboren op 10 augustus 1993 in Knokke en opgegroeid in Lissewege. In 2013 ben ik de liefde achterna gereisd naar Oudenaarde en daar ben ik gelukkig getrouwd met mijn geweldige partner Bram. Ons gezin bestaat uit twee schatten van kinderen, Ilena en Ferre, en drie ondeugende katjes genaamd Rambo, Pippa en Sheva.

​Al sinds ik een klein meisje was, had ik een grote droom om ooit mijn eigen schoonheidssalon te runnen. Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik dan ook de opleiding Schoonheidszorgen gevolgd en met glans afgerond. Ik behaalde zelfs direct mijn diploma Bedrijfsbeheer en niet veel later huurde ik mijn eerste pandje in Wortegem-Petegem. In dat salon bood ik allerlei klassieke behandelingen aan, zoals pedicure en ontharingen.

In 2016 kochten we ons huis in Oudenaarde en verhuisde de zaak naar twee kamers bij mij thuis. Het begon me toen op te vallen dat ik een enorme passie had voor het creëren van prachtige wenkbrauwen. Daarom besloot ik verschillende opleidingen te volgen die hiermee te maken hadden, waaronder manuele microblading, manuele powder brows, shapen en verven van wenkbrauwen, brow lamination en machinale powder brows. Zo werd de Brow Bar geboren!

In 2020 verhuisde mijn zaak naar de benedenverdieping van het huis en dat gaf me de ruimte om mijn salon volledig te laten floreren. Ik sloot een samenwerking aan met Care Personal Beauty en besloot mezelf bij te scholen tot huidspecialiste en Skin Coach. Hierbij focus ik me vooral op het werken met geavanceerde apparatuur en het aanpakken van huidproblemen zoals acne en pigmentatie. Maar ook anti-aging en algemene huidverzorging zijn voor mij bekend terrein.

​Elke dag zet ik me vol enthousiasme in om mijn salon op professioneel niveau te laten draaien en klanten met een grote glimlach te verzorgen. Ik hoop dit nog vele jaren te mogen blijven doen!

 Hi! Ik ben Aaricia Versluys.
Hi! Ik ben Amber Casieris.

Amber

Hi! Ik ben Amber Casieris.

Ik ben geboren op 27 September 2000 te Zottegem en opgegroeid in Michelbeke en sinds 10 Maart 2023 gelukkig getrouwd met Lars.

Sinds 2018 volg ik mijn passie voor schoonheidszorgen en zorg ik met een glimlach telkens voor mijn stralende klanten.

Ik studeerde aan Richtpunt campus Oudenaarde en volgde er de richting schoonheidszorgen. Ik behaalde er mijn diploma en ging direct aan de slag in een schoonheidssalon. Ik deed er mijn ervaring op en onlangs lag de kans er voor het oprapen om een stapje hogerop te gaan staan, mij verder te specialiseren in wat mij echt aanspreekt en mij zodoende op te werken tot de nieuwe rechterhand van Aaricia.

Graag kijk ik er naar uit jullie te laten genieten van jullie momentje “me-time” en hoop ik nog vele jaren jullie vaste waarde te zijn om jullie in de watten te leggen.

Veel liefs en tot snel!