Pakketten

Pakketten

Trouwe klanten worden beloond!

Kom jij regelmatig voor een verzorging in het salon of is dit een goed voornemen die je graag waar wil maken? Dan zijn onze pakketten echt iets voor jou! Elk pakket werd zorgvuldig samengesteld en zorgt ervoor dat je het maximale uit jouw bezoek haalt aan een voordelige prijs! Je betaalt 1x waardoor het voelt alsof elke volgende behandeling toch wel een beetje gratis aanvoelt. Leuk toch? Daarnaast werkt het extra motiverend om een vaste frequentie in je afspraken te krijgen waardoor je optimale resultaten zal verkrijgen: Een mooiere huid, nooit een bad brow day, vollere wimpers of supergladde benen,.. het licht allemaal binnen jouw bereik!

Shop onze pakketten

Enkele voorwaarden:

  • ​Pakketten worden niet terugbetaald.
    In geval van overmacht kan er een regeling getroffen worden, dit is aan Aaricia om te bepalen als je in aanmerking komt hiervoor.
  • Een openstaand bedrag kan niet overgezet worden naar een nieuw abonnement.
  • Het pakket is strikt persoonlijk, het is niet mogelijk om dit te delen met een 2e persoon.
  • Kom je een afspraak niet na of annuleer je laattijdig? Dan wordt er een beurt afgetrokken van de kaart.

Skincare pakketten

Ontvang een persoonlijk samengesteld skincare pakket, afgestemd op jouw huid na een grondige huidanalyse. Huidverbetering vergt tijd en consistentie; daarom bieden onze pakketten een voordelige optie om het beste resultaat te behalen.

Bekijk de SKIN pakketten   Boek een huidanalyse
Skincare pakketten
Bodycare pakket

Bodycare pakket

Ervaar de kracht van 4 technologieën die samenwerken om je huid strakker en steviger te maken en cellulite effectief te verminderen. Kies uit behandelingen voor 1 zone of voor 4 zones, afhankelijk van je behoeften.

Om optimaal resultaat te behalen, raden we aan om meerdere sessies in te plannen. Profiteer van een speciale korting bij aanschaf van een pakket en ontvang bij een behandeling van 4 zones ook een gratis thuisverzorgingspakket ter waarde van 171 euro! Dit pakket wordt meegegeven bij je eerste afspraak.

Bekijk de BODY pakketten   Boek je gratis consult

Brow pakketten

Wil je genieten van perfect gevormde en onderhouden wenkbrauwen? Ontdek dan onze voordelige Brow Pakketten, waarmee je een aantal beurten op voorhand kunt kopen voor een scherpe prijs!

Met onze Brow Pakketten heb je altijd prachtig gevormde wenkbrauwen, perfect aangepast aan jouw wensen en stijl. We raden aan om eerst een First Visit te boeken voordat je een abonnement aanschaft, zodat we je wenkbrauwen perfect kunnen afstemmen op jouw unieke uitstraling.

Bekijk de BROW pakketten   Boek First Time Visit
Brow pakketten
Wimperlifting Pakket

Wimperlifting Pakket

Upgrade je wimpergame met ons 'Wimperlifting Abonnement'! Geniet van prachtig gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara of wimperkrultangen. Profiteer nu van ons voordelige pakket voor wimperlifting, waarbij je meerdere sessies kunt boeken tegen een aantrekkelijke prijs. Laat je ogen stralen met langdurige resultaten en bespaar tegelijkertijd met ons speciale aanbod.

Bekijk het Wimperlifting pakket   Boek een Luxe Wimperlifting

Suikerontharing pakketten

Ontdek de perfecte manier om ongewenste haargroei vaarwel te zetten met onze suikerontharingspakketten. Geniet van een professionele behandeling in het comfort van je eigen huis. Onze unieke formule verwijdert effectief ongewenst haar, terwijl het zacht is voor je huid. Ervaar de voordelen van suikerontharing en geniet van langdurige resultaten. Voel je zelfverzekerd en klaar om te stralen met gladde, prachtige benen. Bestel nu en ervaar de luxe van suikerontharing!

Bekijk de Suikerontharing pakketten   Boek nu
Suikerontharing pakketten