Transformeer jouw lichaam

Jouw Body Coach

Transformeer jouw lichaam

Ontdek hoe wij jouw huid de zorg geven die het verdient. Doorgrond jouw huid tijdens een intake, resulterend in een persoonlijk behandelplan.

Onze geavanceerde behandelingen richten zich op veelvoorkomende huidproblemen zoals vet- en vochtophoping, cellulitis, verslapte huid, ongewenste haargroei, en vermoeide benen, ondersteund door moderne apparatuur.

In samenwerking met jou streven we naar het beste resultaat voor jouw stralende huid.

Hoe gaan wij te werk?
Huidproblemen

Body Contouring

Veel mensen hebben een gezonde levensstijl waarbij ze goed eten, regelmatig bewegen, een gezond lichaamsgewicht hebben maar toch hier en daar wat vetophopingen, vochtophopingen, huidverslapping,... hebben die niet weg te sporten zijn. Body contouring is doelgericht afslanken met onze revolutionaire ENDO BODY SHAPER én BIOSLIMMING. De ideale oplossing als mooie aanvulling op een gezonde levensstijl.

Endo Body Shaper Bioslimming Maak je afspraak
Body Contouring

Body Care Treatments

Care Personal Bodycare

Bodycare pakket

Bodycare pakket

Ervaar de kracht van 4 technologieën die samenwerken om je huid strakker en steviger te maken en cellulite effectief te verminderen. Kies uit behandelingen voor 1 zone of voor 4 zones, afhankelijk van je behoeften.

Om optimaal resultaat te behalen, raden we aan om meerdere sessies in te plannen. Profiteer van een speciale korting bij aanschaf van een pakket en ontvang bij een behandeling van 4 zones ook een gratis thuisverzorgingspakket ter waarde van 171 euro! Dit pakket wordt meegegeven bij je eerste afspraak.

Bekijk de BODY pakketten   Boek je gratis consult

Bioslimming pakket

Koop nu uw Bioslimming kuur van 6 behandelingen online en ontdek de kracht van dit revolutionaire programma voor het afslanken en verstevigen van uw lichaam. Bij uw eerste bezoek krijgt u de Trio Home Set ter waarde van 159 euro helemaal gratis mee naar huis.

Maak vandaag nog gebruik van deze exclusieve aanbieding en start uw reis naar een strakker en gezonder lichaam. Bestel uw kuur online en profiteer van de voordelen van Bioslimming, waarbij resultaten zichtbaar zijn na slechts enkele behandelingen!

Bekijk de BIOSLIMMING pakketten   Boek je try-out behandeling
Bioslimming pakket