Merken

Om het juiste merk voor het salon te kiezen stond ik eerst stil bij mijn passie als beautyspecialiste,
wat de visie van het salon is en mijn missie voor de klant.

Care Personal Beauty

Met de producten van Care Personal Beauty voor thuis ondersteun je het effect van de behandelingen in het salon. In 6 duidelijke stappen behoud je de verbeterde conditie van je huid optimaal. Om te weten welke producten bij jouw huid passen doen we eerst een uitgebreide huidanalyse.

Bezoek de webshop voor Care Personal Beauty
Care Personal Beauty

Phytocéane

Phytocéane is een mariene verzorgingsmerk dat ons dag na dag blijft verrassen met een cocktail van traditie en exotisme. Wij hebben gekozen voor dit merk te verdelen in het salon omdat heel wat adolescente kinderen van klanten ook graag hun eerste stappen in de wereld van huidverbetering willen zetten en dit zo op een eenvoudige en betaalbare wijze kunnen doen.

Bezoek de webshop voor Phytocéane
Phytocéane

KRX

KRX Aesthetics richt zich op professionele salons – en klinische producten.Sinds 2016 opgericht voor de professionele industrie in Kuala Lumpur, Maleisië.KRX werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren.

Bezoek de webshop voor KRX
KRX

Bioslimming

Ontdek BIOSLIMMING! Een revolutionair product dat je helpt om je droomlichaam te bereiken. Met zijn krachtige formule stimuleert BIOSLIMMING de vetverbranding, vermindert het cellulitis en verstevigt het de huid. Say goodbye tegen vervelende probleemgebieden en hello tegen een strakkere, gladdere huid!

Bezoek de webshop voor Bioslimming
Bioslimming

BBody

Boost je schoonheid en gezondheid met de BBody Collageen en Teatox! Deze geweldige combo van collageen supplementen en detox-thee helpt je om stralend en energiek te blijven. Het collageen houdt je huid stevig en jong, terwijl de Teatox je lichaam reinigt van binnen. Geniet van een natuurlijke glow en voel je goed van binnen en buiten met BBody Collageen en Teatox!

Bezoek de webshop voor BBody
BBody

Marc Inbane

De luxe tanningcollectie van MARC INBANE wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door gerenommeerde dermatologen & make-up artists

Bezoek de webshop voor Marc Inbane
Marc Inbane

Artdeco

ARTDECO staat voor “luxury you can afford” en verleidt zijn klanten met cosmetica van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Zijdeachtige texturen met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die voldoen aan de nieuwste technologische normen. De producten worden verpakt in zorgvuldig ontworpen designverpakkingen.

Bezoek de webshop voor Artdeco
Artdeco