Bye bye cellulite! Zo krijg je een strak lichaam.

BLOG

Bye bye cellulite! Zo krijg je een strak lichaam.

Voor veel vrouwen gaat de zomer ook gepaard met heel wat onzekerheid. Maar liefst 90% heeft namelijk cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Heb jij ook last van dit vervelende huidprobleem? En wil jij ook een strak lichaam voor de zomer? Want ja, NU moet je beginnen om volgende zomer vol zelfvertrouwen te stralen! In deze blog delen we enkele tips!

Een aantal weetjes over cellulite 

Wanneer je last hebt van cellulite bevinden er zich vetophopingen onder de huid waardoor de huid bobbelig wordt  

Cellulite heeft niets te maken met overgewicht. Het heeft allemaal te maken met de verdeling van het vet onder de huid en niet met de hoeveel vet. Daarom hebben ook slanke vrouwen last van dit huidprobleem.  

Bij mannen komt cellulite zelden voor doordat de verdeling van vet-, spier- en bindweefsel anders is dan bij vrouwen.

Hoe ontstaat cellulite?  

Er zijn verschillende oorzaken waardoor cellulite kan ontstaan. Zo spelen hormonen een grote rol, doordat deze invloed hebben op de vetcellen onder de huid.  Daarnaast spelen erfelijkheid, de hoeveelheid afvalstoffen in het lichaam en de dikte van de huid en het vetweefsel een rol.  

Cellulite ontstaat door een slechte doorbloeding. Hierdoor kunnen vocht, vet en afvalstoffen minder goed afgevoerd worden waardoor het bindweefsel hard wordt. Dit veroorzaakt bultjes en putjes in de huid. 

Tips tegen cellulite 

Stimuleer de doorbloeding van de huid met een massage. In ons salon kan je terecht voor een gerichte behandeling met het hoogtechnologische EF Body Care-toestel.??

Smeer dagelijks met een verstevigende gel. Onze BodySlim Total Shaping Body Gel bevat een combinatie van afslankende activa

Hanteer een gezonde levensstijl?. Alleen smeren en masseren aan de buitenkant is niet voldoende. Alles start bij de binnenkant van je lichaam. Gezonde voeding en beweging dragen bij aan jouw resultaat.

Boek jouw vrijblijvend intakegesprek en kom te weten hoe wij jou kunnen helpen met het aanpakken van cellulitis!

Boek nu